top of page

lør. 21. sep.

|

Hedehusene

Musikken i Matador

Følg med på en musikalsk rejse tilbage til Korsbæk.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Musikken i Matador
Musikken i Matador

Tid & sted

21. sep. 2024, 13.00 – 15.20

Hedehusene, Hovedgaden 371 B, 2640 Hedehusene, Danmark

Om eventet

TV-serien over dem alle er spækket med musik. – På grammofonen og i radioen, ude og hjemme. Det ny Tonefilmsorkester har fremdraget nogle af de bedste og mest markante melodier og fremfører dem i fuld længde i en charmerende buket af dansk og international musik fra 1920’erne, 30’erne og 40’erne.

Numre som Dinah, Violetta, Visen om de Tre Musikanter, I get a Kick out of You, Hot Hot og mange andre, som enhver ægte Matador-fan selvfølgelig kender og kan nynne med på, er at finde på programmet. Samtidig er koncerten en enestående chance for, at høre musikken for stort orkester med vokalgruppe, - omtrent som da den blev skrevet.

Det ny Tonefilmsorkester er et underholdningsorkester af den gamle skole og et unikt indslag på den danske musikscene. Med kærlighed til den originale spillestil og en nænsomt fornyende hånd har orkestret gennem mere 25 år fortolket perler fra populærmusikkens gemmer. Smægtende rytmer, poetiske tekster og begavede melodier væves ved enhver koncert til broget tonetæppe, som altid betager og begejstrer publikum.

Find billetterne her: https://billetto.dk/e/musikken-i-matador-billetter-1038802?utm_source=organiser&utm_medium=share&utm_campaign=copy_link&utm_content=1&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR15C6XwrfCSldOBDMkzJW18p3TXlUZUMWFR_HT7QHPGTlc7wtchlLHkegY_aem_ssfoIkzAc1IDYHn1dUB5hA

Del denne begivenhed

bottom of page